Als zzp'er is het belangrijk om je bedrijf goed te organiseren. Je moet niet alleen werken aan je product of dienst, maar ook aan de promotie ervan. Ondernemen is niet makkelijk, maar met de juiste mentaliteit en een goede voorbereiding kan het wel lukken. Zorg ervoor dat je weet waar je naartoe werkt en stel jezelf realistische doelen.

Als je voor jezelf wilt gaan werken, is het belangrijk om te weten wat je allemaal kunt verwachten. Het ondernemerschap brengt namelijk een aantal uitdagingen met zich mee, waar je goed op voorbereid moet zijn. Zeker het binnenhalen van de eerste opdrachten kan soms een tijdrovende klus zijn. Wanneer je nog geen netwerk hebt opgebouwd, kan het zijn dat je niet zo goed weet waar je moet zijn om in contact te komen met potentiële opdrachtgevers. Gelukkig is er tegenwoordig een platform waar jij als zzp’er kunt matchen met een geschikte opdrachtgever. Op basis van een jouw persoonlijke profiel kunnen opdrachtgevers de keuze maken om de opdracht bij jou neer te leggen. Maar hoe werkt het? En om wat voor opdrachten gaat het? In deze blog geven we uitgebreid antwoord op deze vragen. 

De eerste opdrachten als zzp’er

Opdrachten binnenhalen zijn een belangrijk onderdeel van het leven als zzp'er. Het is belangrijk om ze goed te kiezen, want opdrachten bepalen mede hoe succesvol je als zzp'er bent. Je wilt natuurlijk opdrachten aannemen die bij je passen en waarvan je weet dat je ze goed kan uitvoeren. Maar hoe kun je de eerste opdrachten vinden? Younited is een platform die zelfstandig ondernemers verbindt aan opdrachtgevers. Hierbij kun je denken aan opdrachten binnen bijvoorbeeld consultancy of beleid en organisatie opdrachten. 

Consultancy opdrachten

Veel bedrijven hebben behoefte aan sturing in bepaalde bedrijfsprocessen. Consultancybedrijven kunnen helpen met verschillende soorten problemen. Sommige consultancybedrijven bieden algemene adviesdiensten aan, terwijl andere bedrijven gespecialiseerd zijn in een bepaald gebied, zoals financiën, marketing of juridische dienstverlening. Ben jij als zzp’er op zoek naar de eerste consultancy opdrachten? Younited heeft wel meer dan 10.0000 opdrachtgevers die staan te springen om een zzp consultant. 

Beleid opstellen

Ben je gespecialiseerd in beleid opstellen en implementeren in een organisatie? Younited heeft opdrachtgevers aangesloten die behoefte hebben aan zelfstandige talenten. Ben je op zoek naar beleid en organisatie opdrachten? Ga voor een match op het Younited platform, en vind een opdracht die perfect aansluit op jouw vaardigheden. Bij Younited wordt je onderdeel van een grote community, waarin ook zelfstandige ondernemers elkaar kunnen ondersteunen. 

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter