Zwanger & Moeder

Leuke kraamcadeaus onder de 20 euro

De zoektocht naar een geschikt kraamcadeau kan erg lastig zijn. In dit artikel deel ik een aantal kraamcadeaus met je onder de 20 euro. Lees dus gauw verder als je opzoek bent naar inspiratie voor een leuk kraamcadeau.

Milestone Baby Cards zijn ideaal om alle belangrijke momenten (mijlpalen) in het eerste jaar van je baby mee vast te leggen. Van het eerste lachje, de eerste keer doorslapen tot de eerste woordjes. Geschikt voor jongens en meisjes. Het doosje bevat 30 geïllustreerde kaarten en kost € 16,95.


Sophie de Giraf is al jaren lang een grote favoriet bij kleintjes met doorkomende tandjes. Ze is namelijk ideaal om op te bijten en/of te sabbelen. Sophie is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en vrij van schadelijke stoffen. Zelf heb ik ook al regelmatig bij een kraamvisite haar cadeau gegeven. Ook mijn dochter is inmiddels een grote fan van deze schattige giraffe. Sophie kost € 19,99 en is zowel online als in de winkel verkrijgbaar.

Verzorgingsproducten cadeau geven is altijd goed. Het merk Naïf werd opgericht door twee jonge vaders en is een bewuste productlijn voor babyverzorging. Het bevat natuurlijke oliën en extracten en is daardoor erg geschikt voor de tere huid van een baby.  Deze set met mini’s kost € 5,50 en is o.a. te bestellen via Plein.nl


Babykleding in grotere maatjes komen ook altijd van pas. Meestal hebben de kersverse ouders al een grote voorraad van de kleinere maatjes. Je zou dus bijvoorbeeld een leuk setje in maat 68 kunnen aanschaffen. Weet je niet zo goed voor welke kleur je moet gaan? Kies dan iets neutraals en denk er ook goed bij na hoe oud de baby ongeveer is als hij/zij het kan dragen. Het zou natuurlijk jammer zijn als je winterkleding koopt terwijl de baby er pas in de zomer in past. 🙂

Vind je het nog steeds lastig om iets uit te zoeken? Een cadeaubon van bijvoorbeeld de Hema of Prenatal doet het ook altijd goed.

Wat vind jij een leuk kraamcadeau om te geven of te krijgen?

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    CommentLuv badge