Reviews

Tip! Brownies per post

Online brownies bestellen en ontvangen per post. Een geniaal concept als je het mij vraagt. Want wie is er nu niet dol op brownies? Lekker lui achter je pc een bestelling doen en de volgende dag al op je deurmat. In dit artikel vertel ik je er meer over.Brownies per Post is een initiatief van Marjolein Kleine en ontstond in 2010. De brownies worden op ambachtelijke wijze gebakken met biologische eieren, boter, bloem en fairtrade chocolade van Callebaut.

In dit doosje zitten 6 Double Chocolate brownies. Die me allen smachtend aankeken. Na het maken van de foto’s kon ik dan uiteraard ook niet wachten om er eentje te proberen. Het ruikt ontzettend lekker en qua smaak werd ik ook deze keer zeker niet teleurgesteld. Ik had namelijk al eerder een keer een bestelling gedaan. 🙂


Brownies per post cadeau doen
Het is natuurlijk ook ontzettend leuk om iemand te verrassen met lekkere brownies. Je kunt er een kaart bij doen met een persoonlijke boodschap en ook de wikkel is te personaliseren. Er zijn bijvoorbeeld wikkels voor: een verjaardag, geboorte van een baby, geslaagd, Sinterklaas, Kerst etc. Zo wordt het echt een leuk gepersonaliseerd cadeau. Als je vanuit je bedrijf een bestelling doet is het ook nog mogelijk om een wikkel te laten maken in de eigen huisstijl. Het is dus ook erg leuk als relatiegeschenk. 🙂

Een doosje met brownies heb je al vanaf € 12,45. Maar je kunt ook voor grote brownies kiezen met 12 of 24 stuks in de verpakking. Het is misschien wat prijzig maar het geld absoluut waard vind ik.

Naast het standaard assortiment komen er ook regelmatig limited editions voorbij. Zo zijn er nu bijvoorbeeld speciale Sinterklaas en Kerst brownies verkrijgbaar.

Een doosje met brownies past gewoon door de brievenbus. Je hoeft er dus niet speciaal voor thuis te blijven. En als je vóór 16:00 uur je bestelling plaatst heb je ze de volgende dag al in huis.

I want more! 🙂

Trek gekregen en ook brownies bestellen? Klik dan snel hier.

Opmerking: deze blogpost is niet gesponsord. Ik ben gewoon erg enthousiast en wil het graag met jullie delen. 🙂

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    gea
    december 5, 2018 at 7:43 pm

    Dat ziet er heerlijk uit! Leuk ook dat je het thuis kan laten bezorgen.

Leave a Reply

CommentLuv badge