Reviews

Naïf mini set + review

In mijn zoektocht naar verzorgingsproducten voor mijn dochter hoorde ik veel goede verhalen van andere moeders over het merk Naïf. Ik besloot de mini set te bestellen om te zien hoe haar huid op de producten zou reageren. In dit artikel deel ik mijn ervaring met je.


In de webshop van Plein kwam ik deze mini set tegen. De mini’s zijn erg handig om uit te proberen. Er zit genoeg in om het een paar keer te kunnen gebruiken. En voor het geval het toch niet bevalt blijf je niet met enorme tubes zitten. Erg handig!

In de Naïf mini set die ik ontving zaten de volgende producten:

–  Milde babyshampoo (15 ml)
–  Verzachtende bodylotion (15 ml)
– Milde zeepvrije wasgel (15 ml)
– Vette crème (15 ml)

In totaal zijn er 5 mini’s, het verschilt per set welke je krijgt.

Doordat mijn dochter met bijna 42 weken werd geboren was haar huid een paar weken lang nog erg droog. Met name in haar gezicht bleven er allerlei droge plekjes aanwezig. Om dit verhelpen heb ik haar regelmatig ingesmeerd met de vette crème. Gelukkig werkte dit erg goed voor haar en verdwenen de droge plekjes al snel. De shampoo en wasgel waren erg fijn om te gebruiken bij haar baddersessies. Om het vervolgens af te maken met de verzachtende bodylotion. Resultaat: een frisse, schone en heerlijk ruikende baby. 🙂

Op het moment dat ik dit artikel schrijf gebruik ik de producten al een tijdje. Zoals je ziet ontbreekt de shampoo op de foto, die was al op haha. Ik ben vergeten om een foto te maken toen de set nog compleet was *oeps*.

De mini’s zijn ook erg handig om mee te nemen op vakantie of voor een logeerpartijtje bij opa & oma. Dit scheelt ook weer in gewicht, je moet tenslotte al genoeg meeslepen voor je kleintje. 😉 Ook is het een leuke set om cadeau te doen als je op kraamvisite gaat. Pluspunt: De producten van Naïf bevatten geen schadelijke ingrediënten of andere rommel die de kwetsbare huid van je kindje beschadigen. Daar worden we als mama’s blij van toch? 🙂

Zoals je misschien wel hebt gemerkt ben ik inmiddels erg enthousiast over de producten van Naïf. Ik ben zeker van plan om de grote tubes te bestellen zodat we er nog langer plezier van hebben. De huid van mijn dochtertje reageert erg goed op de producten. Ook voelt ze lekker zacht aan en ruikt heerlijk.

Disclaimer: Deze blogpost is niet gesponsord. Ik heb de set zelf gekocht en ben er erg enthousiast over.

Welke verzorgingsproducten gebruik jij graag voor je baby?

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    CommentLuv badge