Favorieten

Tip: To-do list maken met Wunderlist

Sinds ik moeder ben vind ik het handig om overal lijstjes voor te maken. Van boodschappen tot zaken die ik nog voor mijn dochter moet regelen. Eerder schreef ik altijd hele verhalen op papier, maar sinds een tijdje gebruik ik daar de handige app van Wunderlist voor.

Wat is Wunderlist?
Wunderlist is een app speciaal voor het vastleggen van ideeรซn, dingen te doen etc. Het is erg handig om te gebruiken bij het delen van een boodschappenlijst, als extra ondersteuning bij het werken aan een project of wanneer je een vakantie plant. Je kunt er heel makkelijk en overzichtelijk taken en lijsten in aanmaken.

Er bestaan wel verhalen dat Microsoft bezig is met de ontwikkeling van een andere applicatie. Deze zou Wunderlist uiteindelijk gaan vervangen. Maar op dit moment is er weinig bekend wanneer dit zal gebeuren. Tot die tijd blijft Wunderlist gewoon online en is gratis te gebruiken. ๐Ÿ™‚

Wat vind ik er zo handig aan?
Het handige aan Wunderlist vind ik dat je verschillen to-do lijsten kunt maken. Zo heb ik bijvoorbeeld eentje voor boodschappen, eentje voor zaken die ik voor mijn dochter moet regelen en een lijstje met dingen voor mezelf. Ook kun je heel gemakkelijk een lijst met iemand anders delen. Bijvoorbeeld de lijst met boodschappen. Mocht je dan nog iets bedenken dan kun je gauw nog een artikel aan de lijst toevoegen voor degene die de boodschappen moet doen. Ook vind ik het handig om te gebruiken voor een inpaklijst voor een vakantie. Zodra je dan iets in je tas of koffer hebt gestopt kun je deze afvinken in de app.

In alle drukte van het gezinsleven vind ik Wunderlist een handige plek waar ik al mijn ideeรซn en to-do’s kwijt kan. Alles is snel en gemakkelijk in te vullen, te vinden en vervolgens af te vinken zodra het klaar is. ๐Ÿ™‚


Wunderlist synchroniseert heel gemakkelijk tussen je pc, tablet en smartwatch. Zo heb je overal je to-do lijst bij de hand.

Ik ben benieuwd wat jij graag gebruikt. Maak je ook gebruik van een app? Of schrijf je toch liever alles uit op bijvoorbeeld een planner of in een notitieblokje?

Dit artikel is niet gesponsord. Ik ben gewoon enthousiast over deze app en wil dit graag met je delen. ๐Ÿ™‚
Bron uitgelichte foto:ย Pixabay

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    CommentLuv badge