Favorieten

Favorieten #1: Lush, 12 maanden zwanger, Brownies

Hi! In dit artikel deel ik vandaag mijn favorieten van de afgelopen tijd met je. Er komt van alles voorbij, van beauty tot eten. Van lezen tot muziek. Lees gauw verder!

Brownies per Post
Iets lekkers bestellen vanuit je luie stoel. Het kan met Brownies per Post. Oké je moet er een dag op wachten maar dan heb je wel echt iets lekkers in huis. Begin december genoot ik van deze Double Chocolate brownies. Natuurlijk niet echt gezond maar zo af en toe mag je jezelf best op iets lekkers trakteren, toch?

LushSnow Fairy producten
Al jaren koop ik iedere keer de showergel Snow Fairy van Lush. Dit jaar heb ik ook de body conditioner aangeschaft. Na het douchen smeer ik mezelf in en laat het even intrekken. Vervolgens spoel ik wat overblijft af. Resultaat: ik ruik nog heel lang de lekkere geur van Snow Fairy om me heen en mijn huid is lekker zacht. Echt een aanrader! <3

AnoukWen d’r maar aan
Anouk! <3 Voor het geval je het nog niet weet: ik ben groot fan van Anouk. Heb haar inmiddels al ongeveer 25x live gezien. Deze keer kwam ze ineens met een Nederlandstalige cd. Eerlijk? Ik moest er erg aan wennen, maar inmiddels kan ik wel zeggen dat ik ook deze cd echt fantastisch vind.

Handcrème van Benamôr
Nu het kouder begint te worden zijn ook mijn handen veel droger dan normaal. Met deze heerlijke crème van Benamôr zijn ze binnen no time weer lekker zacht en ruiken ze ook nog eens ontzettend lekker. 🙂

Boek 12 maanden zwanger 
Het eerste boek van Willemijn en Martine, mijn favoriete bloggers uit Groningen. Een ontzettend leuk geschreven boek met veel herkenning en een prachtige vormgeving. Zeker een aanrader als je zwanger bent, maar ook als moeder of niet zwangere is het erg leuk om te lezen. Binnenkort kun je er hier nog een review over verwachten.

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen tijd?

No Comments

    Leave a Reply

    CommentLuv badge